π Cabernet Franc, Merlot π Spontane gisting in open houten vaten met maceratie gedurende 30 dagen π Rijping: op hout gedurende 12 maanden, daarna op fles. π Een beweeglijke, levendige wijn waarin alles perfect in balans is. Toetsen van leer, aarde, pruimen en rode bessen, allemaal met een pittige, funky topnoot – uitstekende tannines en een heerlijk aanhoudende afdronk – uniek!
πΏMet behulp van biodynamische methoden en een door paarden getrokken ploeg verbouwen ze Grolleau, Cabernet Franc, Chenin Blanc, Pineau d’Aunis en Gamay om prachtige fruitige wijnen te maken met een zijdezachte textuur en heerlijke zuren. Pure uitdrukking van terroir!
Mas a Tierra
π “Mas a Tierra’, 100% Pinot Noir. Handgeplukt en gesorteerd, met een opbrengst van ongeveer 30 hl/ha. Vinificatie: 30 dagen maceratie van hele trossen met een of twee ponsen van de dop, zachte persing, 11 maanden rijping in vaten zonder rekken. Gebotteld op het domein eind augustus 2023, zonder fining of filtratie, microzwaveldosis (totaal SO2 <15 mg/l).